G-SCAN DIAGNOSE

G-SCAN

Goedkoopste scantool voor personenwagens van alle merken

G-SCAN is een multimerken tester die gemaakt wordt door de leverancier van de OEM Kia en Hyundai tester. Deze diagnosetool is de ideale aanvulling op jouw Europese tester. De tester is sterk op Aziatische en Amerikaanse automerken, maar ondersteunt ook alle Europese merken.

Ondersteunde merken voor personenwagens:

Hyundai - Kia - Daewoo - Ssangyong - Chevrolet (GM) - Toyota Lexus - Honda Acura - Nissan Infiniti - Suzuki - Subaru - Mitsubishi - Mazda - Isuzu - Daihatsu - Mercedes-Benz - BMW - Mini - VW/Audi - Volvo - Seat - Skoda - Ford(AU) - Holden - Ford - Volvo - Peugeot/Citroen - Renault - ...

Ondersteunde merken voor vrachtwagens (enkel voor G-SCAN 2):

Fuso - Daf - Iveco - MAN - Volvo Truck - Mercedes Truck - Renault Truck - Hino Trucks - ...

G-SCAN TAB

De G-SCAN TAB is een uiterst compacte interface die rechtstreeks of via een korte verlengkabel met de OBD diagnosestekker verbonden wordt. De interface is ontworpen voor alle voertuigen met OBD stekker op 12V (geen vrachtwagens). De software kan je installeren op alle Windows PC's met Windows 7 64 bit of hoger.

G-SCAN 2

De G-SCAN 2 is een handheld toestel en gemakkelijk te gebruiken voor personen- en vrachtwagens. De G-SCAN 2 heeft een groter scherm en een ingebouwde WIFI antenne voor een draadloze internetverbinding.

VIDEO'S

Ontdek een aantal functies van G-SCAN in onderstaande video's.

Hyundai Tuscon camera calibratie na glasreparatie
BMW X3 F25 2014 calibratie Valvetronic

OEM DEKKING VOOR AZIATISCHE PERSONEN- & BEDRIJFSVOERTUIGEN

De G-SCAN biedt een zeer uitgebreide dekking van Aziatische personen- en bedrijfswagens. Dit op een gelijkwaardig niveau als de OEM tester.

GLOBALE TEST "SYSTEM SEARCH"

Via de "System search" functie controleert de tester de aanwezigheid van alle in het voertuig beschikbare regelapparaten. Hij vermeldt als er fouten aanwezig zijn of niet.

VOLLEDIGE FOUTCODE BESCHRIJVING

G-SCAN leest alle foutcodes. De foutcodes kunnen opgeslagen of afgedrukt worden.

CAN INSPECTIE

De G-SCAN heeft een functie om vlug de CAN-communicatie te controleren op de EOBD stekker.

EXTRA FUNCTIES

De G-SCAN heeft een aantal extra functies om het gebruiksgemak te verhogen, zoals een "Eenheid omvormer" en een "Special functions rekenmachine" (wet van Ohm, frequentie, duty cycle, bandenomtrek,...).

DATALOGGEN MET 'FLIGHTRECORDER'

Via de ingebouwde flightrecorder in de G-SCAN kan je gebruiksvriendelijk gegevens dataloggen van alle beschikbare stuurapparaten en dus niet enkel de OBDII parameters. Deze gelogde gegevens kan je later (na de testrit) herbekijken om bepaalde problemen te signaleren. De gelogde bestanden kan je ook bewaren zodat er een database kan aangemaakt worden.

DIAGNOSE ANDERE MERKEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen in ons gamma.

Diagnose voor alle type voertuigen

Diagnose Volkswagen Audi Groep

Diagnose Porsche

Diagnose Ferrari - Maserati

Diagnose Bentley - Lamborghini

Diagnose Aston Martin - Rolls Royce