TEXA AXONE 5

TEXA AXONE 5

Efficiënte diagnose binnen ieders bereik

AXONE 5 is de nieuwe tablet die ontworpen werd voor CAR en BIKE omgevingen. De nieuwste generatie 9,7 inch capacitieve touchscreen garandeert totale precisie bij het aanraken. Uitgerust met een antislip oppervlak ligt de AXONE 5 stevig in de hand en is deze tablet bestand tegen schokken en vallen.

De krachtige batterijen maken het mogelijk om de AXONE 5 gedurende een hele werkdag te gebruiken (8 uur bij normaal gebruik). De tool is ook uitgerust met een Bluetooth-module en Wi-Fi die zorgen voor hoogwaardige connectiviteit en stabiliteit.

Het pakket bevat:

  • AXONE 5+ (9,7 inch monitor - Android)
  • 64 GB SSD
  • Voedingskabel
  • Stevige draagkoffer

€ 1.800,00 excl. btw

Inclusief:

  • Eerste instructie van TEXA software
  • Gratis technische bijstand
  • Gratis dagopleiding

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het voertuig eenvoudig uitvoeren. Met een eenvoudige zoekterm, bv. "filter", krijg je onmiddellijk toegang tot alle betrokken servicefuncties, bv. regeneratie en vervangen roetfilter. L'Axone 5 werkt met de IDC5a Plus software op Android Marshmallow 6.0.1.

IDC5a Plus CAR : € 1.000,00

IDC5a Plus BIKE : € 500,00

SOFTWARE - JAARLIJKSE UPDATE

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen. Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

TEXPACK CAR : € 750,00

TEXPACK BIKE : € 370,00

TECHNISCHE BULLETINS

Met een jaarlijks abonnement op de Technical Bulletins service van TEXA kun je direct technische bulletins ontvangen. Je kan frequente problemen, bijbehorende reparatieprocedures, beschrijvingen van de werking van specifieke elektronische systemen, ... raadplegen. Bulletins bevatten gemakkelijk te begrijpen beelden en vergelijkende tabellen.

SOLVED PROBLEMS

Door deze TEXA functie, via Google search, kan je reparatieprocedures vinden die gerapporteerd zijn aan het TEXA callcenter. Deze service geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot duizenden praktische reparatieprocedures voor storingen waarmee monteurs over de hele wereld worden geconfronteerd.

 

BROCHURE

In de brochure vind je nog meer details van dit product.

TEXA ADAPTER KABELS

Motorfietsen gebruiken hun eigen merkspecifieke diagnosestekkers.
Klik op de foto en ontdek ze in onze webshop.

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA in ons gamma.