AIR2 SAN

AIR2 SAN

De gloednieuwe Texa virusdoder

In de nasleep van de COVID-19 pandemie wordt het desinfecteren van het voertuig een noodzakelijke service bij het dagelijks voertuigonderhoud. Texa ontwikkelde een gepatenteerd toestel met exclusieve functies die elke bacterie of virus in het voertuig en de werkplaats doodt. Hierdoor worden de eigen medewerkers alsook de klanten beschermd.

Om een optimale veiligheid te garanderen, bieden werkplaatsen, autodealers, autoverhuurbedrijven, taxibedrijven, transportbedrijven, fast-fit centra, carwashdiensten en tankstations deze service best aan hun klanten aan. In een aantal Europese landen is dit reeds verplicht.

Accessoires

  • 220V voedingsadapter: 39 €
  • Trolley: 99 €
  • Filterkit: 1 HEPA filter & 1 katalysatorfilter (filterduur 500 cycli): 26 €

€ 679,00 excl. btw

KENMERKEN

  • Volledig geautomatiseerd proces

Ozon (O₃) vernietigt op een efficiënte manier alle virussen en bacteriën op voorwaarde dat de concentratie ervan correct is. Het AIR2 SAN toestel genereert de juiste ozonconcentratie in het voertuig of kleine werkruimte en bouwt het daarna tot een veilige concentratie terug af. Door de ingebouwde temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren is het niet nodig om de AIR2 SAN vooraf in te stellen. De gebruiker kan het toestel eenvoudig starten met een afstandsbediening of via een APP.

  • Reconversie van de ozon in zuurstof aan het einde van de procedure

Na het saneren van de ruimte wordt de ozon vaak alleen nog door middel van beluchting afgebroken. Deze procedure vergt niet alleen veel tijd, maar brengt ook het risico met zich mee dat het voertuig wordt gebruikt met ozonconcentraties die nog te hoog zijn om irritaties of vergiftigingen uit te sluiten. In plaats daarvan voert AIR2 SAN, zodra de sanering is voltooid, een omgekeerde cyclus uit, waarbij de resterende ozon wordt omgezet in zuurstof. Daardoor wordt een onmiddellijk leefbaar en veilig passagierscompartiment gegarandeerd. Pas wanneer de ozon weer op een natuurlijk niveau is, verschijnt er een groen licht dat aangeeft dat de operatie is voltooid op de APP.

  • HEPA H13 filter

AIR2 SAN is uitgerust met een krachtige zuigfilter, ontworpen om de doorgang van deeltjes naar de ozongenerator te voorkomen. Naast het garanderen van een langere levensduur van de generator zelf, elimineert deze barrière het risico van een toevallige productie van schadelijke stoffen, zoals salpeterzuur.

  • APP & afdrukbaar servicerapport

AIR2 SAN heeft ook een gratis APP die zowel voor iOS als voor Android kan worden gedownload. Met de APP kun je de voortgang van het proces stap voor stap controleren, een lijst van de uitgevoerde handelingen bekijken en een PDF-document genereren voor de klant.

  • Integratie met Axone Nemo

Voor klanten die al gebruik maken van Axone Nemo heeft TEXA een innovatieve integratie met AIR2 SAN via Bluetooth ontwikkeld en gepatenteerd. Via communicatie met het airconditioningsysteem is het mogelijk om ook bacteriën op de verdamper te doden.

BROCHURE & TECHNISCHE HANDLEIDING

Ontdek in onderstaande brochure & technische handleiding nog meer details van dit product.

SPECIAL TOOLS

Bekijk ook de andere special tools in ons gamma.