DIESELDIAGNOSE

Dieseldiagnose

Alle moderne dieselmotoren zijn uitgerust met Common Rail. Dit inspuitsysteem is niet altijd bedrijfszeker en de reparatiekosten kunnen voor de klanten zeer hoog oplopen. STECODIAG biedt eenvoudige apparatuur aan zodat je de hoge drukpomp en de verstuivers op het voertuig zelf kan testen zonder ze te demonteren. Je bespaart er niet alleen geld maar ook tijd mee uit.

TESTEN VAN DE OPVOERKRING

Via T-stukken en doorzichtige slangen kan je de manometers op verschillende plaatsen in de opvoer- of retourkring monteren. Drukafwijkingen, vervuilde brandstoffilter of lucht in leidingen kunnen snel gedetecteerd worden. Wij bieden ook merkspecifieke koffers aan voor MAN, IVECO, DAF, Toyota en Subaru.

TESTEN VAN DE VERSTUIVERS

Door de retourhoeveelheid van verstuivers te meten, kan je de dichtheid en de kwaliteit van de verstuiver testen. Slechte verstuivers kunnen zorgen voor onregelmatig stationair draaien, een vertraagde start of problemen met de roetfilter. STECODIAG biedt een unieke oplossing voor het testen van Piëzo-injectoren in gesloten kring.

VIDEO'S

Onderstaande video’s tonen hoe je eenvoudig een Common Rail systeem kan testen.

Common Rail diagnoseset voor verstuivercontrole in gesloten kring
Common Rail diagnosesysteem voor het controleren van opvoerpomp en brandstoffilter

BROCHURES

Bekijk de brochures voor meer informatie over de verstuiver- en opvoertest.

SPECIAL TOOLS

Bekijk ook de andere special tools in ons gamma.