AUTOSIM PRO

AutoSim Pro

Automotive Signal Generator voor het testen van sensoren & actuatoren

De AutoSim Pro is een polyvalente signaalgenerator voor het testen van sensoren en actuatoren. Via de signaalgenerator functie kan een signaal gegenereerd worden zodat je met een diagnosetoestel kan controleren of de bedrading van de sensor perfect werkt.
Met dit toestel kan je ook componenten zoals injectoren en elektroventielen testen. Door deze zelf via de AutoSim Pro aan te sturen kan je onmiddellijk controleren of de actuator correct werkt of voedingsproblemen heeft.
Een van de bijzondere kenmerken van dit apparaat is de eenvoudige en intuïtieve bediening via de functietoetsen. Het display toont continu de belangrijkste instellingen zoals signaal golfvorm, frequentie, amplitude, offset, integratortijd en pulsbreedte.

Eigenschappen:

 • Handheld standalone apparaat
 • Intuïtieve bediening via de functietoetsen
 • Ultrasnelle opstarttijd
 • Software in de Nederlandse taal
 • Werkt op zowel 12 als 24 Volt elektrische systemen
 • Verlichte 2,4" TFT LCD 320х240 display voor optimale zichtbaarheid
 • Bescherming tegen omgekeerde polariteit aansluiting
 • Lage vervormingsfactor en hoge signaal-ruisverhouding voor correcte signalen
 • Instelbaar frequentiebereik van 0,1 Hz tot 20 kHz
 • Genereren van PWM-signalen met variabel vermogen tot 4 A
 • PWM-uitgang met één draadaansluiting
 • Nauwkeurige gelijkstroombron
 • Interne micro SD kaart voor firmware updates

295,00 excl. btw

MULTIFUNCTIONELE SIMULATOR VOOR AUTO'S

 1. Signaalgenerator: met de belangrijkste signalen, sinus, vierkant, driehoek en hellingen, tot een frequentie van 20 kHz, is het apparaat de ideale begeleider voor testen met alle sensoren en voor de analyse van elektrische bedradingscircuits. Je hebt volledige controle over het uitgangssignaal: piek-tot-piek amplitude, frequentie, duty-cycle en pulsbreedte. Een microcontroller stelt de uitgangsspanning in het bereik van 0 V tot ±12 V in overeenkomstig de geprogrammeerde curven.
 2. PWM: PWM-generator voor de dynamische regeling van actuatoren door middel van pulsbreedtemodulatie. De PWM-generatorfunctie is speciaal ontworpen om elektromagnetische ventielen (voor bijvoorbeeld turbodruk-, brandstofdruk-, aircodrukregeling), injectoren en kleinere DC-motoren aan te sturen. Het genereren van een PWM-signaal kan met variabel vermogen tot 4 A.
 3. Nauwkeurige gelijkstroombron: de AutoSim Pro functie voor storingsvrije, hoge-resolutie DC-spanning is de juiste keuze wanneer een precieze DC-spanning nodig is. De bipolaire uitgang levert tot ±12 V met een resolutie van 10 mV en tot 35 mA stroom.
 4. Ingebouwde automobiel signaalgenerator: met de functie Automotive Sensor Simulator kunnen vooraf ingestelde configuraties gekozen worden voor het simuleren van krukassensoren (Inductief en Hall Effect) Lambdasensoren (voor zowel Zirkonium als Titanium lambdasensoren) en klopsensoren. Je kan dus de desbetreffende sensor loskoppelen van de kabelboom en het signaal sturen via de stekker van het component. Op deze manier kan je onmiddellijk de reactie van het motorregelapparaat controleren.

HANDLEIDING

Ontdek in onderstaande handleiding hoe je AutoSim Pro moet gebruiken.

SPECIAL TOOLS

Bekijk ook de andere special tools in ons gamma.