JUICE BOOSTER 2

JUICE BOOSTER 2

Het meest robuuste mobiele laadstation tot 22 KW

De Juice Booster 2 is het meest compacte en het meest robuuste mobiele laadstation tot 22 KW dat er op de markt te vinden is volgens de Duitse ADAC. Dit laadstation wordt in Zwitserland ontwikkelt en door Juice Technology geproduceerd. De Juice Booster 2 is voor garages, taxi- en verhuurbedrijven de ideale oplossing om efficiënt hun elektrische voertuigen te kunnen laden.

Je hoeft geen voertuigen te verplaatsen om telkens voor een vast laadstation te parkeren. Breng het mobiele laadstation gewoon naar de auto en gebruik jouw bestaande 3-fasen stekkers om de Juice Booster 2 met het net te verbinden. De Juice Booster 2 past automatisch het laadvermogen aan volgens de gebruikte netstekker. Naargelang het vermogen 11 KW of 22 KW laad je het elektrisch voertuig volledig op in 2 tot 4 uur.

De Juice Booster 2 maakt gebruik van zeer hoogwaardige verbindingsstekkers die eveneens tegen diefstal beschermd kunnen worden. Naargelang de toepassing kan de Juice Booster tot wel 40 meter ver het voertuig laden. De kabels en de Juice Booster zelf kunnen probleemloos overreden worden met voertuigen tot 4 ton en hebben geen last van regen of sneeuw. (IP67 waterproof)

FLEXIBELE OPLOSSINGEN

De Juice Booster 2 kan ook als Wallbox gebruikt worden met als voordeel dat hij makkelijk meegenomen kan worden om onderweg te laden. Dankzij zijn diversiteit kan hij aan alle Europese netaansluitingen gebruikt worden inclusief de publieke laadstations van het Type 2. Dankzij de meegeleverde opbergkoffer met velcro strips blijft jouw mobiel laadstation netjes en stabiel in jouw koffer liggen.

BROCHURE & TECHNISCHE HANDLEIDING

Ontdek in onderstaande brochure & technische handleiding nog meer details van deze producten.

SPECIAL TOOLS

Bekijk ook de andere special tools in ons gamma.