TEXA DIAGNOSE

TEXA

Multimerken diagnose op topniveau

Texa biedt diagnose oplossingen voor alle voertuigen en vaartuigen. Texa SPA Italy levert een compleet gamma van producten en service voor alle voertuigen op gebied van diagnose, reparaties en onderhoud. De toestellen worden continu geüpdatet zodat je op de meest recente voertuigen kan werken. De software werkt 100% Nederlandstalig.

SOORTEN VOERTUIGEN

  • Car : personenwagens en lichte vracht
  • Supercar : Porsche, Ferrari, Maserati, Bentley, Lamborghini, Aston Martin, Rolls Royce,...
  • Truck : vrachtwagens, trailers, bussen en lichte vracht
  • Off-Highway : tractors, constructie- en heftoestellen
  • Bike : motoren, quads, jetski's en sneeuwscooters
  • Marine : jetski's, binnen- en buitenboordmotoren

DIAGNOSE INTERFACES

Alle TEXA producten zijn eenvoudig te gebruiken. Ze zijn robuust gemaakt, draadloos en uitgerust met de nieuwste technologieën.

Navigator TXT Multihub is de nieuwe VCI interface die draadloos verbinding met het voertuig maakt via aanwezige diagnoseaansluiting. De TXT Multihub zorgt voor een intelligente verbinding dank zij een onboard Linux besturingssysteem. Deze nieuwe interface kan alle bestaande protocollen aan waaronder CAN FD, DOIP en Pass-Thru. De TXT Multihub interface is compatibel met alle type voertuigen en vaartuigen.

Navigator NANO S is een nieuwste generatie voertuiginterface van TEXA voor auto's, lichte vracht, motorfietsen, scooters, quads en jetskis. Deze compacte, lichte en ergonomische interface werkt zowel op PC als op het Texa Axone gamma.

Navigator TXB Evolution is de ideale voertuiginterface voor motorfietsen, scooters, quads, jetskis en boten. Deze compacte en lichte interface werkt zowel op PC als op het Texa Axone gamma.

DIAGNOSE TABLETS

AXONE VOICE is de meest robuuste tablet voor gebruik in en buiten de werkplaats. Deze Windows 10 tablet is waterdicht en ultra schokbestendig. Je gebruikt de IDC 5 software met het grootste gemak via het aanraakscherm of via stembediening.

AXONE NEMO MINI is een compacte Windows 10 tablet voor alle toepassingen.

DIAGNOSE OP AFSTAND

Met TEXA eTRUCK kan de werkplaats de status van de truck voortdurend op afstand volgen en het onderhoud beheren. Eénmaal de compacte interface volgens het voertuigtype werd geconfigureerd, biedt de Texa eTRUCK verschillende voordelen (zoals monitoring van het brandstofverbruik en van de geografische locatie).

TPMS OPLOSSINGEN

De TPS controleert en programmeert bandenspanningssensoren van alle merken en modellen. Het display van het apparaat geeft de druk, de temperatuur en het laadniveau van de batterij weer, evenals de identificatiecodes en andere technische informatie van de voertuigfabrikant.

De TPS2 is speciaal ontworpen voor gebruik door bandenspecialisten. De TPS2 beschikt over een hoge resolutie kleurendisplay. Met de ingebouwde Wi-Fi-module kan je een netwerk configureren en aansluiten voor het downloaden van software-updates en het beheren van extra functionaliteiten.

ADAS OPLOSSINGEN

Radar- en camerakalibratie voor geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen. TEXA ontwikkelde deze oplossing speciaal voor glasspecialisten, carrosseriebedrijven en professionele multimerk garages.

De ADAS-oplossing bestaat uit:

  1. RCCS3 BT (radar- en camerakalibratiesysteem met monitor of panelen)
  2. CCS (camerakalibratiesysteem voor glasspecialisten)
  3. Kalibreren van de dodehoekradar
  4. ADAS TRUCK kit

SOFTWARE

Ontdek in deze video de veelzijdigheid van de Texa IDC5 software voor alle voertuigen en vaartuigen.

PRIJSLIJST

In deze brochure vind je alle producten van TEXA en hun brutoprijzen terug.

DIAGNOSE ANDERE MERKEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen in ons gamma.

Diagnose Volkswagen Audi Groep

Diagnose Porsche

Diagnose Ferrari - Maserati

Diagnose Bentley - Lamborghini

Diagnose Aston Martin - Rolls Royce