AIRCOSERVICE

TEXA KONFORT 700 SERIES

Ontwikkeld voor een snelle aircoservice

STECODIAG is verdeler van TEXA KONFORT 700 SERIES aircoservicestations met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De aircoservicetoestellen zijn ontwikkeld voor diagnose, onderhoud en hervullen van aircoinstallaties in personenvoertuigen, vrachtwagens, bussen en constructiemachines. Alle aircostations in het KONFORT gamma zijn internationaal gekeurd en garanderen 95% efficiëntie!

We leveren verschillende modellen, van vol-automatische toestellen tot goedkopere machines die half-automatisch werken. Elk aircostation beschikt over een volledige database van alle voertuigen met informatie over o.a. de vulhoeveelheid, type koudemiddel, type olie, ... We garanderen een correcte service en onderhoud. We bieden ook gratis vervangtoestellen aan.

Texa KONFORT 700 SERIES zijn goedgekeurd door:

AUDI - BENTLEY - BMW - BUGATTI - CHEVROLET - HYUNDAI - JAGUAR - KIA - LAMBORGHINI - LAND ROVER - MAZDA - RENAULT - MERCEDES-BENZ - MINI - MITSUBISHI - NISSAN - OPEL - PORSCHE - SEAT - SKODA - SUBARU - SUZUKI - TOYOTA - VOLKSWAGEN

BI-GAS OPLOSSING

KONFORT 780 BI-GAS TOUCH is een aircolaadstation dat tegelijkertijd werkt met het oudere R134a koudemiddel en het nieuwe R1234yf koudemiddel. Dit station is uitgerust met 2 aparte tanks en circuits zodat je tijdens het onderhoud gemakkelijk kunt wisselen tussen voertuigen met verschillende koudemiddelen.

VOOR R134A OF R1234YF KOELMIDDEL

De TEXA 760 TOUCH, 760 BUS TOUCH (voor grote aircosystemen zoals die op bussen en gespecialiseerde voertuigen), 720 TOUCH en 712 TOUCH oplaadstations kunnen worden geconfigureerd om te werken met de oudere R134a of met de nieuwe R1234yf. Bij de aankoop van het station geef je aan met welk koudemiddel je wilt werken, maar er zijn retrofitkits beschikbaar om op een later tijdstip van koudemiddel te wisselen.

VOOR R1234YF KOELMIDDEL

KONFORT 707 TOUCH, KONFORT 707 TOUCH OFF ROAD en KONFORT 770S zijn 2 aircoservicestations die speciaal ontworpen zijn voor het nieuwe koudemiddel R1234yf. Het model 770S is standaard uitgerust met de koelmiddel identificatiekit.

VOOR R134A KOELMIDDEL

TEXA heeft 3 oplaadstations, KONFORT 705R, KONFORT 705R OFF ROAD en 710 TOUCH, uitsluitend voor gebruik met het oudere koelmiddel R134a. Dit koelmiddel is nog steeds in de meeste voertuigen aanwezig. Deze stations zijn de basismodellen uit de KONFORT serie.

VOOR R744 (CO2) KOELMIDDEL

Het KONFORT 744 oplaadstation is een van de weinig beschikbare oplossingen die speciaal ontworpen zijn voor het onderhoud en het opladen van de nieuwste airconditioningsystemen voor R744 koelmiddel (C02). Dit servicestation is officieel goedgekeurd door MERCEDES BENZ.

VIDEO & BROCHURE

Bekijk de video voor meer informatie over alle aircoservicestations van de TEXA KONFORT 700 SERIES of lees de uitgebreide KONFORT 700 SERIES brochure.