TEXA AXONE NEMO MINI

TEXA AXONE NEMO MINI

Efficiënte diagnose binnen ieders bereik

AXONE NEMO MINI is het nieuwe instapmodel van TEXA voor diagnose in alle applicaties. De AXONE NEMO MINI is een handige, compacte en uiterst complete Windows 10 tablet. Hij kan worden gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden aan alle soorten voertuigen en dit op een prestatieniveau vergelijkbaar met een premium apparaat.

De krachtige batterijen maken het mogelijk om de AXONE NEMO MINI gedurende een hele werkdag te gebruiken (8 uur bij normaal gebruik). De tool is ook uitgerust met een Bluetooth-module en Wi-Fi die zorgen voor hoogwaardige connectiviteit en stabiliteit.

Het pakket bevat:

  • AXONE NEMO MINI (11,6 inch scherm – Windows 10)
  • 256 GB SSD en 8 GB RAM
  • Voedingskabel
  • Stevige koffer

€ 1.730,00 excl. btw

Inclusief:

  • Eerste instructie van TEXA software
  • Gratis technische bijstand
  • Gratis dagopleiding

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het voertuig eenvoudig uitvoeren. Met een eenvoudige zoekterm, bv. "filter", krijg je onmiddellijk toegang tot alle betrokken servicefuncties, bv. regeneratie en vervangen roetfilter. De AXONE NEMO MINI werkt met de IDC5m Plus software op basis van Windows 10 Enterprise.

IDC5m Plus CAR : € 1.200,00

IDC5m Plus TRUCK : € 2.450,00

IDC5m Plus BIKE : € 650,00

IDC5m Plus OHW : € 1.450,00

IDC5m Plus MARINE : € 1.450,00

SOFTWARE - JAARLIJKSE UPDATE

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen. Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

TEXPACK CAR : € 790,00

TEXPACK TRUCK : € 790,00

TEXPACK BIKE : € 370,00

TEXPACK OHW : € 420,00

TEXPACK MARINE : € 310,00

TECHNISCHE BULLETINS

Met een jaarlijks abonnement op de Technical Bulletins service van TEXA kun je direct technische bulletins ontvangen. Je kan frequente problemen, bijbehorende reparatieprocedures, beschrijvingen van de werking van specifieke elektronische systemen, ... raadplegen. Bulletins bevatten gemakkelijk te begrijpen beelden en vergelijkende tabellen.

SOLVED PROBLEMS

Door deze TEXA functie, via Google search, kan je reparatieprocedures vinden die gerapporteerd zijn aan het TEXA callcenter. Deze service geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot duizenden praktische reparatieprocedures voor storingen waarmee monteurs over de hele wereld worden geconfronteerd.

GUIDED DIAGNOSTICS

Complexe diagnoses worden een stuk eenvoudiger door de Texa geleide diagnose. Wanneer een foutcode werd opgeslagen, controleert het programma of de constructeur hiervoor een service bulletin heeft aangemaakt of indien dit probleem een gekende oplossing heeft. Op basis van de foutcode kan je ook meteen de inbouwpositie van het component terugvinden en krijg je een detail van het elektrisch schema.

 

BROCHURE

In de brochure vind je nog meer details van dit product.

TEXA ADAPTER KABELS

Vrachtwagens, constructiemachines, motorfietsen en vaartuigen gebruiken hun eigen merkspecifieke diagnosestekkers.
Klik op de foto en ontdek ze in onze webshop.

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA in ons gamma.