TEXA AXONE Nemo 2

TEXA AXONE Nemo 2

De veelzijdige en robuuste oplossing voor diagnose

De AXONE Nemo 2 is speciaal ontworpen voor zwaar gebruik in werkplaatsen en biedt een hele reeks voordelen ten opzichte van een standaard PC. Dankzij de krachtige hardware en speciale IDC5 software is de AXONE Nemo 2 verbazingwekkend snel. Gezien het toenemende gebruik van elektronische systemen op moderne voertuigen zullen de monteurs de snelheid van de AXONE Nemo 2 zeker waarderen.

Het pakket bevat:

  • Texa AXONE Nemo 2
  • Bluetooth
  • Installatiehandleiding
  • Stevige draagkoffer

€ 3.430,00 excl. btw

Inclusief:

  • Eerste instructie van TEXA software
  • Gratis technische bijstand
  • Gratis dagopleiding

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het voertuig eenvoudig uitvoeren. Met een eenvoudige zoekterm, bv. "filter", krijg je onmiddellijk toegang tot alle betrokken servicefuncties, bv. regeneratie en vervangen roetfilter. IDC5 PC uitvoering werkt exclusief op Windows 10.

IDC5 Premium CAR : € 1.400,00

IDC5 Premium TRUCK : € 2.650,00

IDC5 Premium BIKE : € 650,00

IDC5 Premium OHW : € 1.450,00

IDC5 Premium MARINE : € 1.450,00

SOFTWARE - JAARLIJKSE UPDATE

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen. Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

TEXPACK CAR : € 790,00

TEXPACK TRUCK : € 790,00

TEXPACK BIKE : € 370,00

TEXPACK OHW : € 420,00

TEXPACK MARINE : € 310,00

TECHNISCHE BULLETINS

Met een jaarlijks abonnement op de Technical Bulletins service van TEXA kun je direct technische bulletins ontvangen. Je kan frequente problemen, bijbehorende reparatieprocedures, beschrijvingen van de werking van specifieke elektronische systemen, ... raadplegen. Bulletins bevatten gemakkelijk te begrijpen beelden en vergelijkende tabellen.

SOLVED PROBLEMS

Door deze TEXA functie, via Google search, kan je reparatieprocedures vinden die gerapporteerd zijn aan het TEXA callcenter. Deze service geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot duizenden praktische reparatieprocedures voor storingen waarmee monteurs over de hele wereld worden geconfronteerd.

 

BROCHURE

In de brochure vind je nog meer details van dit product.

TEXA ADAPTER KABELS

Vrachtwagens, constructiemachines, motorfietsen en vaartuigen gebruiken hun eigen merkspecifieke diagnosestekkers.
Klik op de foto en ontdek ze in onze webshop.

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA.