TEXA diagnose MARINE

TEXA diagnose MARINE

Multimerken diagnose op topniveau

Texa is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de diagnose van vaartuigen. Met Texa heb je de ideale tool in huis om zelfstandig diagnose, reparaties en onderhoud uit te voeren. Ook het coderen en programmeren van nieuwe onderdelen is mogelijk. De toestellen worden continu geüpdatet via het internet en werken draadloos op een tablet of PC.

DIAGNOSE PRODUCTEN

Alle TEXA producten zijn eenvoudig te gebruiken. Ze zijn robuust gemaakt, draadloos en uitgerust met de nieuwste technologieën.

Navigator TXT Multihub is de nieuwe VCI interface die draadloos verbinding met het voertuig maakt via aanwezige diagnoseaansluiting. De TXT Multihub zorgt voor een intelligente verbinding dank zij een onboard Linux besturingssysteem. Deze nieuwe interface kan alle bestaande protocollen aan waaronder CAN FD, DOIP en Pass-Thru. De TXT Multihub interface is compatibel met alle type voertuigen en vaartuigen.

Navigator TXB Evolution is de ideale voertuiginterface voor motorfietsen, scooters, quads, jetskis en boten. Deze compacte en lichte interface werkt zowel op PC als op het Texa Axone gamma.

AXONE Nemo is de meest robuuste tablet voor gebruik in en buiten de werkplaats. Deze Windows 10 tablet is waterdicht en ultra schokbestendig. Je gebruikt de IDC 5 software met het grootste gemak via het aanraakscherm.

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het vaartuig eenvoudig uitvoeren. IDC5 PC uitvoering werkt exclusief op Windows 10.

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen.
Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

SELECTIE VAARTUIGEN

Texa ondersteunt vaartuigen met binnen- en buitenboordmotoren. Je kunt de vaartuigen van jouw klanten registreren zodat je ze bij de volgende servicebeurt sneller kan selecteren.

FOUTCODES LEZEN & WISSEN

Met Texa kun je in alle regelapparaten de foutcodes uitlezen en wissen. Bij elke foutcode wordt een beschrijving weergegeven zodat je weet waarom deze foutcode voorkomt. Je kunt ook de foutcodes afdrukken en informatie opvragen wanneer ze juist is voorgekomen.

ACTUATOREN TESTEN

Met Texa kan je alle uitgangen van een ECU op een eenvoudige manier testen. Met deze actuatortest gaat de diagnose van een systeem sneller.

PARAMETERS LEZEN

Texa ondersteunt alle in het regelapparaat aanwezige parameters. Er is een mogelijkheid om de gegevens grafisch voor te stellen en om deze gegevens op te slaan in een logfile. Ook kan je de geselecteerde parameters 'filmen' en afdrukken in het rapport van het gediagnosticeerde vaartuig.

SERVICE RESET

Met de Texa Navigator is het mogelijk om van alle motoren het service interval te resetten en zelfs aan te passen. Ook wordt er duidelijk beschreven hoe je de reset ook manueel kunt uitvoeren.

RESET ADAPTIEWAARDEN

Alle service relevante aanpassingen kunnen uitgevoerd worden: throttlepositie aanleren, reset mengselaanpassingen, reset stappenmotoren, vervangen van sensoren,...

KLANTENBEHEER & KLANTENRAPPORT

Je kan een klantenbestand bijhouden op klantennaam of registratienummer. Een historiek van alle interventies kan op die manier gemakkelijk bijgehouden worden. Alle gegevens, fouten, parameters,... kan je op één rapport afdrukken en meegeven met de klant. De opgeslagen rapporten worden door de software onthouden zodat je ze altijd kan raadplegen.

BROCHURE

Bekijk in deze brochure alle details van de Texa MARINE oplossingen.

TEXA DIAGNOSE ANDERE VOERTUIGEN

Bekijk ook de diagnose oplossingen voor Car, Supercar, Truck, Off-Highway & Bike.

DIAGNOSE ANDERE MERKEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen in ons gamma.

Diagnose Volkswagen Audi Groep

Diagnose Porsche

Diagnose Ferrari - Maserati

Diagnose Bentley - Lamborghini

Diagnose Aston Martin - Rolls Royce