TEXA diagnose OHW

TEXA diagnose OHW CONSTRUCTION / AGRI

Multimerken diagnose op topniveau

Texa is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de diagnose van landbouwvoertuigen, constructiemachines, kraantruck, hefvoertuigen, verrijkers en industriële motoren. Met Texa heb je de ideale tool in huis om zelfstandig diagnose, reparaties en onderhoud uit te voeren. Ook het coderen en programmeren van nieuwe onderdelen is mogelijk. De toestellen worden continu geüpdatet via het internet en werken draadloos op een tablet of PC.

DIAGNOSE PRODUCTEN

Alle TEXA producten zijn eenvoudig te gebruiken. Ze zijn robuust gemaakt, draadloos en uitgerust met de nieuwste technologieën.

Navigator TXT Multihub is de nieuwe VCI interface die draadloos verbinding met het voertuig maakt via aanwezige diagnoseaansluiting. De TXT Multihub zorgt voor een intelligente verbinding dank zij een onboard Linux besturingssysteem. Deze nieuwe interface kan alle bestaande protocollen aan waaronder CAN FD, DOIP en Pass-Thru. De TXT Multihub interface is compatibel met alle type voertuigen en vaartuigen.

AXONE Nemo 2 is de meest robuuste tablet voor gebruik in en buiten de werkplaats. Deze Windows 10 tablet is waterdicht en ultra schokbestendig. Je gebruikt de IDC 5 software met het grootste gemak via het aanraakscherm.

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het voertuig eenvoudig uitvoeren. Met een eenvoudige zoekterm, bv. "filter", krijg je onmiddellijk toegang tot alle betrokken servicefuncties, bv. regeneratie en vervangen roetfilter. IDC5 PC uitvoering werkt exclusief op Windows 10.

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen.
Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

VOERTUIGSELECTIE

Texa ondersteunt industriële machines van alle merken en alle modeljaren. De OHW software bevat diagnose- en servicefuncties voor landbouwvoertuigen, constructiemachines, kraantruck, hefvoertuigen, verrijkers en industriële motoren. Als je een vloot beheert of vaste klanten hebt, dan kun je het voertuig via jouw eigen klantenbeheer snel selecteren.

FOUTCODES LEZEN & WISSEN

Met Texa kun je in alle regelapparaten de foutcodes uitlezen en wissen. Je kunt de foutcodes afdrukken en informatie opvragen wanneer ze juist zijn voorgekomen. Via de WEB info (optie) kan je extra hulp krijgen voor diagnose en oplossing van het probleem.

GLOBALE SCAN TGS3

Via de 'Texa Global Scan 3' is het mogelijk het volledige voertuig te scannen op foutcodes. Zo weet je direct welke regelapparaten er gemonteerd zijn in het voertuig en welke foutcodes bevatten. Deze scan kun je volledig afdrukken en meegeven met jouw klant.

ACTUATOREN TESTEN

Met Texa kan je alle uitgangen van een ECU op een eenvoudige manier testen. Met deze actuatortest gaat de diagnose van een systeem sneller.

PARAMETERS LEZEN

Texa ondersteunt alle in het regelapparaat aanwezige parameters. Er is een mogelijkheid om de gegevens grafisch voor te stellen en om deze gegevens op te slaan in een logfile. Ook kan je de geselecteerde parameters 'filmen' en afdrukken in het rapport van het gediagnosticeerde voertuig. Parameters van motor (common rail, turbo, DPF, ADBLUE), transmissie, joystick, PTO kunnen ook via dashboardsoftware weergegeven worden.

ELEKTRISCHE SCHEMA'S

Met de Texa navigator TXTs en de IDC5 Plus OHW software beschik je over een volledige database met elektrische schema's, werkplaatsinformatie, systeeminformatie, veel voorkomende fouten,... De elektrische schema's zijn volledig interactief zodat je zonder problemen kunt doorklikken naar het specifieke onderdeel, de locatie van het onderdeel en de functie ervan.

AANPASSINGEN & CODERINGEN

Texa reset alle adaptiewaarden als je componenten moet vervangen. Bijvoorbeeld: reset adblue parameters, programmeren verstuivers, vervangen van sensoren bij motoren vanaf Tier 2 en Tier 3, ...

Het wijzigen van coderingen is noodzakelijk om de configuratie van een systeem te wijzigen of als je een tweedehands regelapparaat wenst aan te passen aan het voertuig. Met Texa kun je verschillende functies coderen zoals PTO, koppelbegrenzing, …

KLANTENBEHEER & KLANTENRAPPORT

Je kan een klantenbestand bijhouden op klantennaam. Een historiek van alle interventies kan op die manier gemakkelijk bijgehouden worden. Alle gegevens, fouten, parameters,... kan je op één rapport afdrukken en meegeven met de klant. De opgeslagen rapporten worden door de software onthouden zodat je ze altijd kan raadplegen.

BROCHURE

Bekijk in deze brochure alle details van de Texa OFF-HIGHWAY oplossingen.

TEXA DIAGNOSE ANDERE VOERTUIGEN & VAARTUIGEN

Bekijk ook de diagnose oplossingen voor Car, Supercar, Truck, Bike & Marine.

DIAGNOSE ANDERE MERKEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen in ons gamma.

Diagnose Volkswagen Audi Groep

Diagnose Porsche

Diagnose Ferrari - Maserati

Diagnose Bentley - Lamborghini

Diagnose Aston Martin - Rolls Royce