TEXA ADAS oplossingen

TEXA ADAS oplossingen

Radar- en camerakalibratie voor geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen

RCCS (Radar en Camera Calibration System)

TEXA ontwikkelde deze oplossing speciaal voor glasspecialisten, carrosseriebedrijven en professionele multimerk garages. Met deze oplossing kan je alle ADAS sensoren van het voertuig kalibreren. Dit zijn frontradars, voorruitcamera's, infraroodcamera, 360° view camera's, laterale radars en parkeercamera's.

Het RCCS bestaat uit:

  • Een robuust hoofdframe, elektrisch in hoogte verstelbaar en gemakkelijk te verplaatsen door de draaibare wielen.
  • Een verplaatsbare stang uitgerust met een reflectieplaat en twee spiegels.
  • Twee zelfcentrerende klemmen met lasers die je aan het wiel kan bevestigen en die de uiterste precisie garanderen bij het uitlijnen van het voertuig.

 

CCS (Camera Calibration System)

Het CCS is de ideale oplossing voor de glasspecialist. Het bestaat uit een robuuste ondersteuning waarop je de merkspecifieke panelen kunt plaatsen. Met dit systeem kan je de voorruitcamera's van alle merken kalibreren. De kit is uiterst gebruiksvriendelijk, gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Optioneel zijn een gegradueerde mat en twee steunen met lasers om de as op de wielen te centreren beschikbaar.


Reflector voor kalibratie van dodehoekradar

Met dit apparaat kan je de ultrasone radars in voertuigen zoals HYUNDAI, HONDA, KIA, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, SUBARU en TOYOTA kalibreren. Het bestaat uit een metalen reflectorkegel, een laser en een mal om de kegel correct te positioneren. De reflector is flexibel en kan gebruikt worden voor de voor-, zij- en achterradars.


ADAS TRUCK kit

Sommige fabrikanten van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen hebben specifieke apparatuur nodig voor de kalibratie van radars en camera's. De TEXA ADAS truck kit bevat merkspecifieke panelen en laserapparatuur voor de kalibratie van WABCO, TRW en TRW/Knorr radars.

De IDC5 software begeleidt de technieker wanneer de zelfkalibratie rijdend op de weg moet uitgevoerd worden.

GEBRUIK VAN DE TEXA ADAS OPLOSSINGEN

Om de ADAS oplossingen voor Car en Truck te gebruiken, moet je beschikken over een IDC5 softwarepakket in combinatie met een diagnose interface TXTs of Nano S.

 

BROCHURE

In de brochure vind je nog meer details van dit product.

ADAS PANELEN

Klik op de foto en bekijk alle ADAS panelen voor Car & Truck in onze webshop.

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA.