TEXA Navigator TXB Evolution

TEXA Navigator TXB Evolution

De evolutie van de diagnose BIKE & MARINE

NAVIGATOR TXB Evolution is de nieuwe tool die TEXA speciaal voor de BIKE en MARINE diagnose omgevingen heeft ontworpen. Met deze interface kun je "dynamische tests" registreren terwijl het voertuig of de boot in beweging is. De interface geeft een volledig overzicht van de situatie waarin de fout zich voordeed. Het levert belangrijke elementen voor de analyse van het probleem om de oorzaken van de fout te identificeren en het voertuig te kunnen repareren.

Het pakket bevat:

  • Texa Navigator TXBe interface
  • Bluetooth + USB kabel
  • HASP USB key
  • Draagriem
  • Installatiehandleiding
  • Stevige draagkoffer

€ 1040,00 excl. btw

Inclusief:

  • Eerste instructie van TEXA software
  • Gratis technische bijstand
  • Gratis dagopleiding

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het voertuig eenvoudig uitvoeren. Met een eenvoudige zoekterm, bv. "filter", krijg je onmiddellijk toegang tot alle betrokken servicefuncties, bv. regeneratie en vervangen roetfilter. IDC5 PC uitvoering werkt exclusief op Windows 10.

IDC5 Plus BIKE : € 700,00

IDC5 Basic MARINE : € 1.000,00

SOFTWARE - JAARLIJKSE UPDATE

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen. Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

TEXPACK BIKE : € 370,00

TEXPACK MARINE : € 310,00

TECHNISCHE BULLETINS

Met een jaarlijks abonnement op de Technical Bulletins service van TEXA kun je direct technische bulletins ontvangen. Je kan frequente problemen, bijbehorende reparatieprocedures, beschrijvingen van de werking van specifieke elektronische systemen, ... raadplegen. Bulletins bevatten gemakkelijk te begrijpen beelden en vergelijkende tabellen.

SOLVED PROBLEMS

Door deze TEXA functie, via Google search, kan je reparatieprocedures vinden die gerapporteerd zijn aan het TEXA callcenter. Deze service geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot duizenden praktische reparatieprocedures voor storingen waarmee monteurs over de hele wereld worden geconfronteerd.

TEXA ADAPTER KABELS

Motorfietsen en vaartuigen gebruiken hun eigen merkspecifieke diagnosestekkers.
Klik op de foto en ontdek ze in onze webshop.

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA.