TEXA NAVIGATOR TXT MULTIHUB

TEXA NAVIGATOR TXT MULTIHUB

De veelzijdige diagnose interface

De NAVIGATOR TXT Multihub is de nieuwste meest veelzijdige diagnose interface van TEXA. NAVIGATOR TXT Multihub maakt via Bluetooth verbinding met de diagnoseaansluiting van het voertuig en communiceert met de AXONE Nemo 2, AXONE 5 of met jouw eigen Windows 10 PC.

De NAVIGATOR TXT Multihub beschikt over een eigen Linux besturingssysteem en toont op het communicatiescherm de boordspanning van het voertuig en de manier waarop de interface met het voertuig communiceert. Door de draadloze connectiviteit kunnen de gebruikers diagnose uitvoeren terwijl ze zich vrij bewegen in het voertuig en de werkplaats. Deze nieuwe interface kan alle bestaande protocollen aan waaronder CAN FD, DOIP en Pass-Thru.

Het pakket bevat:

  • Texa Navigator TXT Multihub interface
  • Bluetooth + USB kabel + LAN kabel
  • Draagriem
  • Installatiehandleiding
  • Stevige draagkoffer

€ 2.090,00 excl. btw

Inclusief:

  • Eerste instructie van TEXA software
  • Gratis technische bijstand
  • Gratis dagopleiding

SOFTWARE

IDC5 is één van de meest gebruiksvriendelijke diagnoseprogramma's op de markt. Met deze moderne grafische interface kan je onderhoud en reparatie van het voertuig eenvoudig uitvoeren. Met een eenvoudige zoekterm, bv. "filter", krijg je onmiddellijk toegang tot alle betrokken servicefuncties, bv. regeneratie en vervangen roetfilter. IDC5 PC uitvoering werkt exclusief op Windows 10.

IDC5 Light CAR : € 750,00

IDC5 Plus TRUCK : € 2.500,00

IDC5 Plus BIKE : € 700,00

IDC5 Plus CAR : € 1.250,00

IDC5 Plus OHW : € 1.500,00

IDC5 Basic MARINE : € 1.000,00

SOFTWARE - JAARLIJKSE UPDATE

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TEXA diagnosetool de laatste marktontwikkelingen kan volgen. Abonnees kunnen altijd vertrouwen op de nieuwste diagnosefuncties, interactieve bedradingsschema's, gedetailleerde componentdatabladen en technische bulletins.

TEXPACK CAR : € 790,00

TEXPACK TRUCK : € 790,00

TEXPACK BIKE : € 370,00

TEXPACK OHW : € 420,00

TEXPACK MARINE : € 310,00

TECHNISCHE BULLETINS

Met een jaarlijks abonnement op de Technical Bulletins service van TEXA kun je direct technische bulletins ontvangen. Je kan frequente problemen, bijbehorende reparatieprocedures, beschrijvingen van de werking van specifieke elektronische systemen, ... raadplegen. Bulletins bevatten gemakkelijk te begrijpen beelden en vergelijkende tabellen.

SOLVED PROBLEMS

Door deze TEXA functie, via Google search, kan je reparatieprocedures vinden die gerapporteerd zijn aan het TEXA callcenter. Deze service geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot duizenden praktische reparatieprocedures voor storingen waarmee monteurs over de hele wereld worden geconfronteerd.

 

BROCHURE

In de brochure vind je nog meer details van dit product.

TEXA ADAPTER KABELS

Vrachtwagens, constructiemachines, motorfietsen en vaartuigen gebruiken hun eigen merkspecifieke diagnosestekkers.
Klik op de foto en ontdek ze in onze webshop.

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA in ons gamma.