TEXA TPS

TEXA TPS

De bandenspecialist

TPS (Tyre Pressure Service) is TEXA’s standaard oplossing voor een correcte bandenservice. Deze TPS kan je gebruiken op alle merken. Eénmaal je het juiste voertuig geselecteerd hebt, kan de TPS communiceren met alle bandendruksensoren. Wanneer je de tool dicht bij het ventiel houdt, kan de sensor geactiveerd worden en kan zijn efficiëntie getest worden. De TPS leest per sensor de bandendruk, temperatuur en de staat van de interne batterij uit, alsook de ID code voor het programmeren van het ventiel.

Met de TPS is het vervangen of repareren van een sensor een zeer gemakkelijke opgave. Via de ingebouwde databank toont het toestel de compatibele universele sensoren. Zo hoeft je niet altijd de dure sensor van bij de dealer aan te schaffen. Indien je een sensor vervangt door een universeel type is het zelfs mogelijk een elektronische kopie te nemen van de oude en deze kopie te plaatsen in de universele sensor.

Bezit je reeds een Texa diagnosetoestel met de IDC5 software? Dan is het perfect mogelijk om deze TPS te gebruiken met jouw huidige IDC5 software en de gratis “TPMS Repair” app. Zo beschik je over een groter scherm en kun je communiceren met alle andere regelapparaten van het voertuig.

Het pakket bevat:

  • Texa TPS interface
  • Database met alle voertuigen en wisselstukken voor service aan het TPMS systeem
  • Compatibel met IDC5 software
  • Installatiehandleiding

€ 405,00 excl. btw

Inclusief:

  • Eerste instructie van TEXA software
  • Gratis technische bijstand

SOFTWARE

TPMS bevat software voor personenwagens, vrachtwagens en motorfietsen.

TPMS software is inbegrepen in de prijs van het toestel.

SOFTWARE - JAARLIJKSE UPDATE

TEXPACK is een jaarlijks updatecontract dat ervoor zorgt dat jouw TPMS toestel de laatste marktontwikkelingen kan volgen. Om samen te werken met de IDC5 software moet de TPMS database dezelfde versie hebben.

TEXPACK TPS : € 160,00

 

VIDEO & BROCHURE

Bekijk de video's voor meer informatie. In de brochure vind je nog meer details van dit product.

Vervanging van de TPMS sensor via manuele ID code
Vervanging van de TPMS sensor via automatische ID code

TEXA DIAGNOSE PRODUCTEN

Bekijk ook de andere diagnosetoestellen van TEXA.